zaterdag 29 maart 2014

Standhouder 2014: Pursebuddy

Hallo, mijn naam is Miranda en ik ben verantwoordelijk voor de lancering van een nieuw product, de Pursebuddy. De Pursebuddy is een met de hand gemaakte stalen kapstok, tig gelast en speciaal ontworpen voor de (vrouwen)tas. De Pursebuddy word gecoat in ieder wenselijke kleur, dus passend in ieder interieur.

  

De Pursebuddy is oersterk, makkelijk verplaatsbaar en kan zonder om te vallen of af te breken per haak met gemak de zware tassen, meerdere tassen, of laptop dragen.
De Pursebuddy is duurzaam en ook buiten te gebruiken.
De Pursebuddy is ook geen voorbijgaande modetrend, want eenmaal gewend met de Pursebuddy en je wilt nooit meer zonder.

  

Laten we eerlijk zijn dames, we nemen onze tas overal mee naar toe. Niet alleen omdat het één van ons meest dierbare bezit is, maar ook een hot fashion item, dat verlengstuk van onszelf.
Maar waar we ook komen, we kunnen hem nergens kwijt.
Hij is ons dierbaar, maar tegelijkertijd ook een last. Of we nu bij de kapper zijn, op terras zitten of lekker uit eten gaan , meestal zitten we er mee op schoot, of staat hij met tegenzin op de grond.
En thuis? ik loop hem altijd te zoeken en ik wed u ook.
De Pursebuddy bied nu uitkomst. Of het nu bij u thuis, bij u in uw horeca onderneming, of kappers zaak is, er zal dankbaar gebruik van worden gemaakt.


Kom daarom 13 April naar de Voorjaarsbeurs in Marquette zodat ook u kennis kunt maken met de Pursebuddy.
Eindelijk een product die de vrouwentas respecteert.

[ www.pursebuddy.nl ] 

Standhouder 2014: Angelique Silva

Geweldige stenen, beschilderd met pakkende teksten en mooie illustraties.
Leuk om cadeau te doen, aan jezelf of een ander.
Angelique Silva

vrijdag 28 maart 2014

Standhouder 2014: Nova's Nails

Nova's Nails is een mobiele nagelsalon, net in de startblokken, speciaal opgericht door Renova Keteldijk om het gemak van u als klant te vergroten. U hoeft de deur niet uit, de behandeling kan gewoon bij u thuis gedaan worden! Hoe makkelijk is dat! :)

Na mijn opleiding tot professionele nagelstyliste te hebben afgerond ben ik met Nova's Nails begonnen met veel enthousiaste reacties van klanten en mensen in mijn omgeving.

Naast behandelingen bij u thuis kunt u mij ook boeken voor het nagels lakken bij feesten en partijen en het geven van manicure workshops voor zowel volwassenen als kinderen en tieners. Hiernaast doe ik regelmatig mee met vrijwilligersprojecten in de omgeving, bijvoorbeeld het lakken van ouderen in verzorgingstehuizen.

Tijdens de Voorjaarsbeurs Marquette kunt u voor maar €7,50 uw nagels laten manicuren en lakken in een kleur naar keuze!
Kom ook profiteren van de speciale prijsactie voor het kwalitatieve nagellakmerk China Glaze en toebehoren.

Vind u in uw goodiebag de gouden nageltip? Dan heeft u iets speciaals gewonnen! Heeft u een andere (gekleurde en versierde) nageltip in uw goodiebag dan krijgt u 13 april korting op de behandeling tijdens de beurs!
Kom uw prijs ophalen bij de Nova's Nails stand.
Like Nova's Nails op facebook!
www.facebook.com/novassnails


donderdag 27 maart 2014

Standhouder 2014: TUMZ

TUMZ is mijn collectie mooie, leuke, aardige, aaibare, opvallende, schitterende en soms avant gardistische dingen....
Kleine en grote cadeautjes voor jezelf of voor een vriendin.


Toen ik nog op de middelbare school zat ben ik begonnen met sieraden en kleding maken, voor mezelf en voor vriendinnen. Ik kreeg hele leuke reacties op mijn creaties en ik heb mijn opleiding tot architect gecombineerd met het maken van dingen die ik mooi vind.

TUMZ is een smeltkroes waarin de creativiteit heeft geleid tot het maken van sieraden, wolvilt mode accessoires en interieur objecten. 



Dit is mijn manier van leven, genieten van de natuur, van cultuur, genieten van familie en vrienden, van een lekker wijntje, gezond eten, beetje sporten en leuke hebbedingen voor TUMZ verzinnen.

Geniet van het leven,
ik hoop je te zien op zondag 13 april. 
Liefs xx TUMZ




woensdag 26 maart 2014

Standhouder 2014: GLI:N

Ik ben Rita Thomassen, moeder van een zoon. In het verleden werkte ik als Process Manager. Vanwege mijn eigen jarenlange gezondheidsproblemen heb ik geprobeerd om groene alternatieven te vinden voor schoonmaak- en wasmiddelen. Deze reis langs giftige stoffen, chemicaliën, gevaarlijke materialen die de meeste mensen hiervoor thuis gebruiken was echt een eye-opener voor mij.
Al enige jaren hou ik mij daarom bezig met het bewust zoeken, maken en testen van verschillende niet-giftige schoonmaakmiddelen, wasmiddelen en cosmetische producten.


Nu probeer ik ook andere mensen te helpen die thuis graag het aantal chemicaliën en gevaarlijke producten willen verminderen. Ik geef workshops (natuurzepen, natuur cosmetica, en shoonmaakmiddelen maken) waarin u kunt leren hoe u uw huis schoon kunt maken zonder deze stoffen. 

Meer informatie:
https://www.facebook.com/glinproducts
http://www.glin.eu/
http://glinproducts.blogspot.nl/

Op de beurs geef ik workshops voor groot en klein om paaseieren te maken van zeep en/of viltzeep. Kom je ook meedoen?

vrijdag 21 maart 2014

Standhouder 2014: Passion for Stones

Licht en vrolijk...vlinders en libellen...tussen bloemetjes...
Pastels, felle kleuren, zwart-wit of marine... Dit alles is te vinden in de nieuwe 2014 Lente sieradencollectie van Passion for Stones. Ze zijn echter pas vanaf 13 april in het echt te zien, tijdens de Voorjaarsbeurs Marquette. Nieuwsgierig?
Kijk op de Facebook pagina of de website www.passionforstones.nl voor de nieuwtjes de komende 4 weken.


Vind je de goodie van Passion for stones tijdens de beurs in je goodiebag, laat dan jouw goodie omtoveren tot een sieraad... bijvoorbeeld een hanger of oorbellen?
Gebruik ook de 10% kortingscode (geldig t/m 12 mei op alle items, ook uit de webshop).



Prachtige echte parels en diverse mineralen, verwerkt met zilver of goldfilled. Nieuw zijn de anti-allergische sieraden met blijvend mooi tin....


zondag 9 maart 2014

Standhouder 2014: Hip Haakwerk

Hip Haakwerk, de internetwinkel van Barend Mobron en Carla Stey, bestaat sinds 2 jaar en heeft haar assortiment enorm uitgebreid. Het grootste assortiment bestaat uit allerlei producten om het haken en andere creatieve hobby's leuk te maken. 

Naast haakkatoen, haaknaalden, veiligheidsogen en -neuzen, grote sortering houten knopen met dessin in diverse maten, metalen ringen in diverse vormen en maten, glazen kralen, chunks en zelfmaakmaterialen hiervoor, vulmateriaal en nog veel meer, is Hip haakwerk bekend door hun eigen haakpatronen. Vooral de Dolf-serie begint aardig bekend te worden in Nederland, maar ook buiten onze grenzen. 

Ook het haken van portemonneetjes en tasjes is door Hip Haakwerk bekend gemaakt. Hip Haakwerk heeft een patroon, maar ook de bijbehorende sluitingen in een grote sortering tegen aantrekkelijke prijzen.
Tevens heeft Hip Haakwerk ook een groot aanbod in MDF/houten producten en verfjes om zelf te decoreren. 

Speciaal voor deze voorjaarsbeurs heeft Hip Haakwerk geprobeerd om zoveel mogelijk patronen en materialen met een voorjaarsthema te maken en in te kopen. Het maakt heel erg vrolijk en hopelijk ook de klanten.

[ www.hiphaakwerk.nl ]

zaterdag 8 maart 2014

Standhouder 2014: Bliks

Bliks levert verrassend leuke en unieke blikjes! 
In 12 verschillende kleuren.
Meer dan 200 verschillende.



Mooier kunnen wij ze niet maken.
Om hebberig van te worden!
Tot ziens op de Voorjaarsbeurs!



Standhouder 2014: Hester's Hobby Huis

Bij Hester’s Hobby Huis vind u sieraden gemaakt van glaskralen. De meeste glaskralen zijn verwerkt tot sieraden in combinatie met RVS of leer. Armbandjes, oorbellen, kettinghangers.... u vindt het allemaal bij www.hestershobbyhuis.nl
Met deze website wil ik iedereen laten zien wat voor moois je kunt maken van glas, en natuurlijk de mogelijkheid geven om zelf een uniek sieraad aan te schaffen. Want uniek, dat is het. Geen kraal wordt hetzelfde.

HotPot
Bij ons vindt u ook glashangers gemaakt in de HotPot. De HotPot bestaat uit 2 onderdelen, een bodem en een top. Het potje zelf is gemaakt van Bio Soluble Fibre. In de binnenkant van de deksel van de pot zit een speciale laag, dit is een speciaal materiaal wat ervoor zorgt dat de binnenkant van het potje in enkele minuten een temperatuur bereikt van +/- 800 graden Celsius. Dit is ook ongeveer de temperatuur dat glas smelt. De HotPot gaat in de magnetron, waar vlak glas versmelt tot de meest prachtige creaties.

Demonstratie
Tijdens de Voorjaarbeurs op 13 april in Chateau Marquette zal ik demonstreren hoe het branden van glaskralen in zijn werk gaat.


Hoe werkt het?
Glaskralen branden wordt ook wel lampworking of beadmaking genoemd. Met een professionele propaan/zuurstofbrander worden glasstaven d.m.v. een zeer hoge temperatuur omgesmolten zodat het verwerkt kan worden naar een kraal. Het hete glas wordt om een soort rvs spaak gedraaid, een mandrel. Deze mandrel zorgt ervoor dat er na verwijdering een gat in de kraal achterblijft zodat er kettingen van geregen kunnen worden en is tevens een handvat zodat je je vingers niet verbrand. Dus hoe dikker de mandrel, hoe groter het gat. D.m.v. dunnere glasstaven (stringers) kunnen versieringen woren aangebracht. Stippen, strepen, bloemen, hartjes... Kortom...de mogelijkheden zijn eindeloos.